september 17, 2011

Hemsidan

Hemsidan

Nu har vi äntligen fått till hemsidan så att den skall bli någorlunda användbar. Hoppas att ni tycker om den. Vi har fått hjälp av ett lokalt företag här i Östersund som heter Mina bästa polare AB.

Det här med hemsida är inte direkt en lätt sak för oss småföretagare. För det första måste vi kunna hantera tekniker som många företag inte hanterar som t.ex. hur bygger man en hemsida. Skall man använda något slags verktyg. Vad skall man med hemsidan till? Skall man bara ha ett elektroniskt visitkort, eller är man ute efter något mer? Jag personligen har fått möjligheten att delta på ett antal seminarium om hemsidesproduktionen och hur man kan lättare komma ut på internet genom Google. Jag har ju också en hel del teknisk kompetens i bagaget, men trots allt detta så står man där och tycker att allt är jättesvårt ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>