Nu är det snart dags…
september 29, 2011

Nu är det snart dags…

…för nästa generation av Apple iPhone att släppas. Apple själva har nu gått ut till media för att tala om att de skall prata om iPhone den 4 oktober. Jag tror att det är många iPhone fans som har väntat länge på den dagen. Det är nästan som en julafton för många.

Vad kommer det att bli då? Det är ju många rykten om den nya telefonen och det finns ju t.o.m. ett antal bilder som skall föreställa det nya underverket. Kommer den att få en större skärm? Tänker de göra något åt den kritiserade kameran? Hur mycket kommer det inbyggda minnet att rymma? Ja som sagt frågorna är nog många hos många och den 4:e oktober får vi veta.

I och med att den nya telefonen släpps så har ju Apple sagt att de skall skicka med det nya systemet IOS 5.0 också. Vi har ju redan fått en liten försmak av detta underverk före sommaren, vilket visade funktioner som skall möjliggöra att vi slipper i princip koppla telefoner eller surfplattor till datorn. Dessa skall i stället kunna ”prata” med varandra genom det så kallade molnet. Det gör så att all din musik, alla dina bilder, dokument och allt övrigt som du ser som viktiga detaljer som lagras digitalt i ditt liv kommer att automatiskt finnas tillgängligt på alla dina enheter. Det tycker då jag verkar väldigt utomordentligt. Snart är vi nog där att vi kan bära med oss hela vårt digitala liv.

För mig som utvecklare då? Blir det några nyheter? Ja det blir det. Apple har presenterat det nya systemet IOS 5.0 för oss redan före sommaren så att vi skall kunna förbereda oss och hitta på nya roliga saker som man skall kunna göra med sina digitala följeslagare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>