mars 20, 2012

Apputveckling

Apputveckling

För att jobba med apputveckling så måste man som programmerare bredda sig avsevärt. Det handlar inte längre om att kunna ett specifikt programmeringsspråk eller en viss miljö utan då blir man tvungen att lära sig tre eller kanske fler miljöer för att kunna vara attraktiv på marknaden som leverantör av dessa tjänster. Det finns i princip inga som helst likheter mellan de tre ledande systemen på marknaden heller, så som utvecklare försöker man hitta de synergier som kan tänkas finnas för att lättare lösa problemen.

I dagsläget så är det en så pass stor konkurrens i branschen också så som leverantör måste man ju utmärka sig på något vis och försöka vara en helhetsleverantör för alla typer av mobiler. Med det kravet samtidigt som många kunder inte förstår att det är utveckling av ett system som man håller på med så höjs kraven på att hålla en konkurrenskraftig prisbild samtidigt som det skall hålla hög kvalitét och att man skall kunna leverera till alla typer av system.

Allt det här är helt klart en stor utmaning, men det är samtidigt en speciell situation som genererar en viss entusiasm hos oss som utvecklar och vi finner en stor passion i det vi gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>