Referensuppdrag

TV Åre appen

TV Åre appen

Vi har för TV Åre utvecklat en mobil app för att du som tittare skall kunna se kanalen vart du än är.

NVI Skorstenskalkyl

NVI Skorstenskalkyl

Vi har för Näldens Värmeindustri utvecklat ett webbaserat kalkylverktyg som skall förenkla deras försäljning ut mot kund. Det är även ett ypperligt verktyg för deras återförsäljare.

CrimeAlert

CrimeAlert

Vi har utvecklat ett mobilt system för Crimestoppers Sverige. CrimeAlert är appen som där privatpersoner och företagare kan ta del av och göra efterlysningar, skicka in tips / iakttagelser. Appen finns både för iPhone och Androidbaserade telefoner.

NELA

NELA

Vi har utvecklat ett mobilt system för NELA (Never Eat Lunch Alone). NELA är ett virtuellt affärsnätverk i form av ett lättanvänt verktyg som på ett modernt, roligt och effektivt sätt skapar kontakter för affärer och samarbeten.

Målträdet

Målträdet

Målträdet är en applikation som utvecklats som en idé av två pedagoger. Det upplevs som ganska svårt att göra en planering av utbildningen för de mindre årskurserna i grundskolan där elever, lärare och föräldrar blir involverade. Målträdet skall lösa detta.
Vi har på uppdrag utvecklat applikationen.

BetongAppen

BetongAppen

Vi har som underkonsult utvecklat Android-versionen och en hel del i iPhone-verionen av BetongAppen. Det är en applikation som vänder sig till konsumenter av betong och är en komplett produktkatalog av alla sorters betong och hur man gjuter i olika miljöer, osv.

Åre Höstmarknad

Åre Höstmarknad

Vi har på uppdrag utvecklat Åre Marknad, en mobil applikation för både iPhone och Android baserade mobiler för Åre Höstmarknad.

CMS verktyg

CMS verktyg

För Din Studio AB’s huvudverksamhet har vi utvecklat ett webbaserat system för hemsidesunderhåll som skall vara pedagogiskt och lättanvänt. Vi underhåller och vidareutvecklar detta verktyg i ett pågående uppdrag.
Vi har även utvecklat ett annonseringssystem för att på ett enkelt och billigt sätt kunna annonsera på Aftonbladets hemsida.