Mobilapplikationer

COMNERA utvecklar mobila applikationer som är helt anpassade efter din verksamhet. Apparna blir kraftfulla verktyg vid införsäljning, planering och interaktion med medarbetare eller kunder. De kan också användas för effektivare marknadsföring och kommunikation vid enskilda event.

En av styrkorna med en mobilapp är att den kan levereras som molntjänst. Det innebär att all data sparas på en extern server och inte lokalt hos er. Du och dina kollegor alltid har tillgång till samma information, var ni än är, och ni riskerar inte att förlora den på grund av t.ex. datorhaveri.

Vad i ditt arbete skulle underlättas om du också kunde göra det via mobilen? Hur mycket tid och energi skulle du vinna på att komma åt samma aktuella information i mobilen och läsplattan – oavsett var du är? COMNERA bygger appar för Iphone, Android och Windows Phone, i de miljöer som tillverkarna förordar.

Mobiler och geografisk information
Smartphones är bra på att hantera geografisk information tack vare den inbyggda GPS:en. Det ger fantastiska möjligheter för företag som på något sätt behöver överblicka artiklar, fordon eller händelser på olika platser i landet. Finns du på ett av dessa företag? Låt oss berätta hur en mobil app snabbt kan ge dig en ännu bättre överblick.

Våra mobila appar

• För iPhone, Android och Windows Phone
• Från idé till publicerad produkt
• Sekretessavtal för kundens trygghet

© Fotograf Göran Strand